Vil du have en engelsksproget hjemmeside? Gå altid med .com

29 september 2021 Emilie Jacobsen
image

Der findes i dag en række forskellige endelser til domæner. Hvis dit perfekte domænenavn er taget med den endelse, som du gerne vil have, kan det derfor være fristende for dig, at du bare finder en anden endelse til det. På den måde kan du bruge det alligevel. 

Men når du opretter en hjemmeside, og særligt når du opretter en engelsksproget en af slagsen, vil du finde ud af, at folk altid går med .com endelsen. Det er klart den mest brugte. Omkring halvdelen af alle hjemmesider i verden ender på .com. Derfor falder det folk naturligt at skrive et domæne på den måde. Du vil derfor komme til at snyde dig selv for meget trafik, hvis du ikke vælger det. 

Hvis dit perfekte domæne er taget med .com endelsen, bør du derfor i stedet finde på noget andet. Dermed undgår du også, at du kommer i konflikt med dem, der har .com domænet. Hvis det er et stort firma, kan du ende med at komme i alvorlige problemer på grund af det. 

Få flere gode råd på omfattende hjemmeside

Hvilken endelse du skal vælge til dit domæne, er selvfølgelig langt fra det eneste, som du skal tænke over, når du skal vælge et domæne. Der er også en række andre detaljer, som du bør være opmærksom på. Derfor kan det være rart for dig at læse på en hjemmeside som ledigedomæner.dk. De har nogle gode guides til, hvordan du får valgt det helt rette domæne til din hjemmeside.

Det kan for eksempel være i forhold til, om du skal bruge æ, ø og å i dit domænenavn. Hvis det er et engelsksproget domæne giver det forhåbentlig sig selv, at det skal du ikke. Hvis det er et dansk domæne, kan det dog være fristende at gøre det. Men der er både for og imod i forhold til den beslutning. Læs mere på http://xn--ledigedomner-fdb.dk/ 

 
 

Flere nyheder