Tips til at få det bedste tandimplantat i Århus

20 juli 2021 Cecilie Mortensen
Tips til at få det bedste tandimplantat i Århus

Årsagerne kan være mange til, at du måske skal have indsat et tandimplantat. Det kan være, du har været ude for et uheld, hvor en tand er blevet slået ud. Måske lider du af en tandsygdom som gør, at dine tænder er mere porøse end andre, eller måske er det dårlig tandhygiejne gennem tiden, som nu gør, at der gerne skal sættes et tandimplantat op. 

Uanset hvilken årsag der ligger bag, at du skal have et tandimplantat, så vil du sikkert gerne i de bedst mulige hænder. Der er nemlig også meget kosmetisk ved at få et tandimplantat – særligt hvis der er tale om en tand, som kan ses, når der smiles. I disse tilfælde kan det være et must, at tanden minder mest muligt om dine nuværende tænder – både i form, størrelse og farve. 

Sådan får du det bedste tandimplantat i Århus 

Find en specialiseret tandlæge

Det kan være rigtig godt givet ud, hvis du finder en tandlæge, som har speciale i tandimplantater i Århus. Det kan nemlig give tandlægen og klinikken en vis rutine i denne type arbejde, og alle de ting der skal tages højde for, når du skal opnå det bedst mulige resultat. 

Du kan ofte finde information omkring tandklinikkens specialer, hvis du læser mere på deres hjemmeside.

 

Undersøg billeder af tidligere arbejde

En anden ting der kan anbefales er, at du ser billeder af tidligere arbejde, tandlægen har lavet. Det kan nemlig give dig en fornemmelse af, hvordan de er nået i mål med andre patienter. Og du vil helt sikkert opleve, hvordan disse billeder kan bekræfte eller afkræfte dig i, hvilken tandlæge du skal gå med

Lige når det kommer til tandimplantater, så er der tale om et lidt større indgreb ved tandlægen. Af den grund kan det være betryggende at se, hvordan andre kunders smil ser ud efter et implantat er sat ind. 

Hvad skal du betale for dit tandimplantat?

Det kan selvfølgelig også være relevant at forholde sig til, hvad du skal betale for dit tandimplantat. Indhent derfor gerne uforpligtende tilbud, før du takker ja. Her skal du være opmærksom på, at det kan kræve, at du sætter dig i stolen ved lidt forskellige tandlæger. Tit og ofte kan de nemlig først give en retvisende pris, når de har set dine tænder, mund og taget en snak med dig. Det kan derfor være rigtig godt givet ud, da det kan være en dyr fornøjelse med et tandimplantat. 

 

Flere nyheder