Spis ude på restaurant i Ribe

En gang imellem skal man unde sig selv og familien en tur ud og spise. Det er befriende at slippe for madlavning, oprydning og opvask. Samtidig kan man ved et restaurant besøg få en madoplevelse, som er ganske forskellige fra den man har derhjemme til hverdag.

På en restaurant vil man typisk blive præsenteret for retter, man aldrig selv ville – eller kunne – fremstille. Det er også de færreste, som laver både forret, hovedret og dessert hjemme køkkenet – og serverer retterne med kvalitets vin eller øl. Alt i alt er et restaurant besøg med jævne mellemrum en på én og samme tid hyggelig og inspirerende oplevelse for hele familien. Især når den foregår i smukke, historiske rammer med en behagelig atmosfære og et veloplagt serverings personale.

Få den bedste restaurant oplevelse på Restaurant Backhaus i Ribe

Går ferie turen til Ribe – eller er du til hverdag bosat i den utroligt idylliske jyske købstad – bør du unde dig selv og familien en dejlig aften på en af byens bedste restauranter. Backhaus er restaurant, selskabs lokaler og hotel under et og samme tag, smukt beliggende i Ribes gamle bydel.

Her får du den ægte historiske atmosfære, som føjer en ekstra dimension til de klassiske danske kro retter. Backhaus excellerer nemlig i dansk mad på den helt traditionelle og gennemførte vis. På Backhaus kan du for eksempel nyde retter så som engelsk bøf, stegt rødspætte, Backhaus schnitzel eller den kendte og elskede danske hakkebøf med bløde løg, sovs og kartofler.

Til frokost kan du vælge imellem de velkendte danske frokost retter så som stjerneskud, marinerede sild, æggekage, steg eller fyldt rødspætte, biksemad eller pariserbøf. Og som noget helt særligt kan du i de tidlige formiddags timer nyde godt af Backhaus’ brunch tilbud, som indeholder alle de klassiske brunch elementer.

Du kan bestille bord til spisning på http://backhaus-ribe.dk/ 

 

Lukket for kommentarer.