Send pakke i ind- og udland til de bedste fragtpriser

Når du står for at skulle sende en pakke – hvad end forsendelsen skal foretages i Danmark eller på tværs af lande og kontinenter – er det en god idé på forhånd at sætte sig ind i de forskellige modeller for fragt og forsendelse. På den måde kan du spare både tid, besvær og penge, og samtidig få din pakke sikkert og hurtigt frem.

Hvordan vælger jeg den bedste fragt metode?

Det kan godt virke overvældende at skulle tage stilling til fragtpriser hos alle de forskellige udbydere af fragt service – især fordi hver især udbyder et hav af forskellige produkter. Skal du selv i gang med at gennemtrawle hver enkelt fragtfirmas hjemmeside kan du hurtigt komme til at bruge mange timer på det projekt. Og så kan det stadig være svært at overskue hvilken forsendelses model som matcher dine behov allerbedst.

Derfor kan du med fordel benytte pakke.dk. Hos pakke.dk finder du nemlig den smarte online pris beregner for forsendelse af eksempelvis pakker, paller og containere med nogen af de mest anvendte fragt firmaer i Danmark og i udlandet. Pakke.dk kan præsentere dig for de skarpeste fragtpriser fra virksomheder så som DHL, GLS, FedEx, TNT, PostNord, DAO, Bring, UPS og JetPak. Det eneste, pakke.dk skal bruge, er de relevante oplysninger omkring din forsendelse så som pakkens vægt, højde, bredde og længde plus modtagerens geografiske placering.

Uanset om pakken skal sendes internt i Danmark eller om den skal til det store udland vil pakke.dk på grundlag af disse data kunne præsentere dig for de mest optimale forsendelses modeller fra de forskellige udbydere af fragt tjenester. Du vil kunne bestille din forsendelse via pakke.dk lige som du også vil kunne betale for denne samt hente din pakke label og udfylde eventuel told deklaration forud for selve forsendelsen.

Du kan læse mere på pakke.dk

Lukket for kommentarer.