Læs om de danske iværksætter historier

I Danmark er iværksætteri kommet i fokus. Vi ønsker at være et land, der går forrest på iværksætter og dermed kan være med til at bygge et stærkere velfærd op omkring de dygtige iværksættere vi har i landet. Iværksætteri har ikke altid været populært eller noget man har kunne forholde sig til. Tværtimod har det været et tabu eller måske et emne man ikke talte nær så meget om. Der er som regel en stor risiko forbundet med at starte sin egen virksomhed. Det har også betydet at rigtig mange er gået personligt konkurs eller blevet dybt forgældet, da deres projekt ikke har lykkedes. 

Er der støtte nok til iværksættere i Danmark?

Først og fremmest som er iværksætter bærer du alle kasketter i virksomheden. Det er alt lige fra indkøb, marketing, markedsføring, salg, kundeservice og økonomi. Det er sjælendt alt man er lige god til, men det skal klares alligevel, da det typisk er sådan, når man starter et projekt som iværksætter. 

Derfor gør man i dag i Danmark flere tiltag for at støtte og hjælpe de mange unge og rutineret iværksættere på vejen til deres succes. Det gør man både offentligt ved at stille rådgivere og professionelle virksomheder til rådighed for debatter, foredrag og til tjeneste, hvor man kan få hjælp til de udfordringer man typisk møder, når man kaster sig ud i iværksætteri.

Danske iværksætter succeser

Vi har i Danmark markeret os på verdenskortet ved at udvikle nogle af de største og bedste virksomheder i verden. Nogle af de virksomheder er blandt andet LEGO, Jysk, Just Eat, Vestas, Novo Nordisk og Carlsberg. Der er der også små virksomheder, der med årene har skabt sig et kæmpe brand i hele verden som blandt andet Hummel og Pandora, som hver især er blevet stiftet af kendte danske iværksættere i dag som Christian Stadil og Kasi Jesper. Læs mange flere iværksætter historier hos Erhvervstemplet.

Lukket for kommentarer.