Lad en faglært maler udføre dit malerarbejde

advertorial

Skal boligen males indvendig – og skal det endelige resultat kunne holde sig smukt i mange år? Så handler det om at gøre forarbejdet ordentligt.

Et stykke vel udført malerarbejde er ikke gjort ved at smide et par liter maling ud over vægge, lofter og indvendigt træværk og håbe at det holder. Du skal helt i bund med slibning og priming af såvel vægge som paneler, dørkarme, vinduesrammer, skabslåger og andet træværk.

Du skal fjerne gammelt væv eller tapet fra dine vægge, og ikke bare male oven på dette – i hvert fald hvis du forventer et lækkert og ensartet resultat. Og er pudset inden under i dårlig stand skal det repareres inden du går videre med opsætning af filt, efterfulgt af grunder og flere lag pigmenteret maling.

Malerarbejde – en tidskrævende og slidsom opgave

Som det fremgår vil malerarbejde hurtigt gribe om sig. Du kigger på mindst en uges fuldtids arbejde, nærmest uanset størrelsen på din bolig og væggenes generelle sundheds tilstand.

Der ud over er malerarbejde ikke nogen gratis omgang – eller blot billig, for den sags skyld. Du skal ud og indkøbe maling, grunder, primer, lofthvidt og særlig højglans lakmaling til træværket. Der skal indkøbes sandpapir, diverse afdæknings materialer (pap til gulvet, malertape til paneler og stikkontakter, og plast til møblerne), spartelmasse og måske særlige produkter til opløsning af tapetklister, skulle dine vægge være behængt med tapet. Og så har du selvfølgelig brug for spande, bakker, spartler, ruller og pensler samt en trappestige.

malerkanonen

Det løber hurtigt op – og hvis du lægger dit forventede tidsforbrug oven i de direkte omkostninger forbundet med indkøb af malergrej og materialer vil det hurtigt stå klart at det ikke kan betale sig selv at male boligen.

Vælg den rette maler på Fyn

Du kan altid få et skarpt tilbud på malerarbejde udført af faguddannet maler hos Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk.