Lån penge til dine istandsættelsesprojekter

Enhver boligejer ved, at der fra tid til anden skal bruges tid, kræfter og ikke mindst penge til istandsættelse og vedligeholdelse af ens bolig. Det kan være fra små hyggeprojekter til kæmpestore som køkken, bad eller måske facaden.

I nogle tilfælde har man mulighed for selv at betale, i andre tilfælde kan det være nødvendigt at låne til istandsættelse. Du kan læse mere her. Har du brug for at låne fordi projektets størrelse er så stort, at det ikke umiddelbart kan lade sig gøre selv at betale kan du f.eks. undersøge mulighederne for at tage et online lån. 

Rente og gebyrfrie lån

Det kan også være at du har et mindre projekt i tankerne, måske istandsættelse af en af ungernes værelser fordi deres ben i dag er vokset ud af sengen. Her kan du med fordel undersøge de mange muligheder der er i butikkerne der tilbyder finansering af køb i butikken. Ofte både gratis og gebyr frie.

Måske er det blot et mindre beløb, men det kan stadig være rart at sprede det ud over flere måneder. Især hvis det ikke koster noget at oprette et lån.

Større lån til istandsættelse

Det kan også være at du har brug for at låne et større beløb. Et nyt køkken eller badeværelse er en større udskrivning. Det samme er en ombygning eller renovering af husets facader. Både traditionelle og online banker tilbyder lån til istandsættelse og det kan være værd både at undersøge begge typer af lån.

Typisk er et traditionelt lån i banken billigere rentemæssigt, men det er en langsommelig proces at låne og der vil være krav om sikkerhed. Omvendt er det langt hurtigere og nemmere at låne i en online bank. Ofte er de lidt dyrere, men det skyldes at de som regel ikke stiller krav om sikkerhed og de dermed løber en større risiko.

Lukket for kommentarer.