Kan de andre lide din cap?

advertorial

Hvor meget går du egentlig op i, hvad andre synes om din cap?

Du har måske sådan en, som der ser meget speciel ud, eller også har den kostet en del, så folk taler bag din ryg om, at du nok tror, du er bedre end andre, siden du har valgt sådan en dyr cap, når alle de andre går rundt med nogle billigere caps.

Men det er jo bare Janteloven, der taler.

Dog er det også et meget sikkert valg at gå med en cap, for det er der mange, som der gør, og man kan få en ret så anonym en, så man ikke bliver sat i bås med en fanbase, en persontype eller andet, så man ikke bliver særligt bemærket, men man stadig kan have ens cap på.

Andre vælger den jo så også mest af praktiske grunde og aner ikke, hvad det betyder, som der måske står på den.

caps

Du skal helst selv kunne lide din cap

Hvis der så ligefrem er nogle, der siger til dig, at de ikke kan lide din cap, så bemærk, hvordan de siger det til dig, for hvis de siger det, fordi den er blevet decideret slidt og grim, så kan det være ment velmenende; men hvis det bare er en, som der skal spy sur gjalde, så kan man jo være ligeglad og tænke, at det er vedkommende, der har problemer med sig selv og lader det gå ud over dig.

Man skal dog bare huske sådan noget med, at det ikke altid er pænt at gå indenfor hos specielt ældre mennesker med kasket på, hvorfor det er mest høfligt at tage den af først.

Så kan man måske også være lidt for gammel til at gå med den, hvorfor folk påpeger det.

Derfor kan der være flere grunde til, at folk er efter dig med din cap, men nogle gange kan der være noget om det.