Hvad er den bedste autohjælp for dig?

Rigtig mange ting er jo givet efter, hvor personlige de kan være, og der er da også mange firmaer, som umiddelbart tilbyder de samme produkter, men så prøver at personliggøre sig for at lukke kunder til eller får de nuværende og kommende til at føle, at de er specielle for firmaet.

Dette er en god strategi at føre, men man må stadig ikke glemme den kerneydelse, som man tilbyder i ens firma samt alle delelementerne.

For man kan jo nok rose kunderne stort og flot, men hvis man bare taler om det, uden at man får gjort noget ved det, så er det jo egentlig bare varm luft, man fyrer løs.

Eksempelvis kan det være med autohjælp i København, hvor der med garanti vil være mange oplevelser med biler, der sætter ud, går i stykker, har en fejl i mekanikken, eller hvor man er indblandet i en større eller mindre ulykke, hvor man skal bruge autohjælp.

Her vil der være nogle forventninger til, hvad hjælpen skal gå ud på, som man bare ikke kan gå på kompromis med. Så vil der med garanti være nogle ekstra ydelser, som man bliver glad for at som kan gøre, man lige fremhæver dette firma med vejhjælp fremfor andre, men det skal aldrig blive på bekostning af den store ydelser.

Så hvad kan forventningen til dette være?

Dette kunne blandt andet være, at man forventer, at vejhjælpen kommer hurtigt ud til en, at man bliver mødt af servicemindede medarbejdere, at de kan forklare en, hvad der skal ske og meget mere til.

Måske kommer de endda ud med en reservebil til en, prisen kan være billig, mens kvaliteten er i top, eller også er forsikringen parat til at betale dette for dig.

Hvad vil du forvente af det firma, der yder vejhjælp til dig, og hvad kan du ikke leve uden?

Lukket for kommentarer.