Forbered dig på forskellige typer sprit fra en håndsprit dispenser

22 september 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Man kan købe mange forskellige håndspritdispensere, der ikke er den slags engangstype, som man er nødt til at skifte ud hver gang efter brug, men den slags, som man for eksempel kan stille frem i butikker og forretninger eller på hospitaler, så folk i mandshøjde kan spritte deres hænder af, så der er mindre smittefare.

Se bare her: https://haandspritdispensere.dk/ 

Der er mange typer, som man kan hænge eller stille op på forskellige måder, og de er også lette at rengøre igen.

Men man er nødt til at fylde dem op med sprit, og derfor kan man risikere, at hvis man er vant til en bestemt type håndsprit fra den samme dispenser, så er det ikke den samme slags, som der nødvendigvis kommer ud næste gang, man er i nærheden af den.

For håndsprit er ikke bare håndsprit.

Der lander forskellige former for håndsprit fra dispenseren i dine hænder

Den mest velkendte type er nok den gennemsigtige, der er lettere tyktflydende, som der er forholdsvis let at smøre rundt i ens hænder – som man skal huske at gøre korrekt, så der kommer nok rundt over det hele på ens hænder og lidt af håndleddene også!

Men man kan også opleve en noget tyndtflydende væske, som der næsten løber ud af ens hænder med det samme, når spritten strømmer ud; og det lugter da også virkelig af billig spiritus.

Det er ikke lige så nemt at fordele, som man skulle tro, for det har en tendens til at stikke af, og man føler ikke, man har fået nok i hænderne, som den automatiske dispenser ellers udleverede til en i samme portion.

Atter kan man også støde på den type håndsprit, som der ligner sæbe og også skummer.

Det er noget lettere at have med at gøre, men det tager noget tid, før det bliver helt opløst i ens hænder.

Flere nyheder