Få lavet din facade af en murer

Har du et hus der trænger til at få ordnet sin facade er det en god ide at kontakte en murer så du sikre dig at det bliver gjort ordentligt og også holder mange år frem. Inden du vælger en murer, det kunne f.eks. være en murer i Gentofte, hvis du bor i det område er det ren god ide at få mere end et tilbud, så du er sikker på at du ikke har været så uheldig at du har kontaktet den dyreste i hele området. Husk også at tjekke dem på Trustpilot og se hvad tidligere kunder har af erfaring.

Start med sandblæsning af huset

Inden du får muret dit hus facade op, er det en god ide at få det sandblæst først. Ved at få sandblæst huset sikre du dig at gammel maling, pus, kalk og snavs er væk, hvilke gør at det ikke alene bliver nemmere at mure facaden op, men den bliver også langt pænere og holder længere. Husk at muren skal tørre først inden den mures op igen. Ellers risikere du at du får fugt. Det er muligt at vælge en miljøvenlig løsning, hvor sandkornene bliver genbrugt flere gange inden de bliver smeltet om. 

Et ældgammelt fag

Murerfaget er et ældgammelt fag som kom op fra syd med behovet for at bygge store og flotte kirker til guds ære. Senere fandt man ud af at der var masser af ler i Danmark og flere og flere fik bygget huse af mursten, som passede bedre til det kolde danske klima. I starten var det måde munke og murer der byggede, men i middelalderen blev det delt op efter en længerevarende konflikt, så munkene tog sig af bønnerne og murerne af murerarbejde. Der arbejdes i dag aktivt på at bibeholde de ældgamle murertekniker, så de ikke går i glemmebogen.

Lukket for kommentarer.