Få hjælp til at tilrettelægge den perfekte hudplejerutine

Har din hud svært ved at finde sin naturlige balance, og har du svært ved at hjælpe den på vej? Så kan du med fordel læse med her.

Plej din hud efter dens type

Problematisk hud kan være svær at pleje fordi den stiller høje krav til kvaliteten af de hudpleje produkter du bruger. Men vælger du de rette produkter, og får du opbygget en fornuftig rutine, kan huden faktisk genvinde sit sunde udseende og din friske udstråling.

Den rette pleje til den tørre og irritable hud

Der kan være mange årsager til problem hud – og problemerne kan komme til udtryk på mange måder. Har du tendens til at blive meget rød i kinderne eller på næsen kan det skyldes overfladisk irritation af huden.

Når huden tørrer ud i overfladen vil den blive ekstra følsom over for omverdenens påvirkninger, og kan opføre sig som om den er allergisk. Det er vigtigt at du plejer den tørre og følsomme hud omhyggeligt – for ellers kan du risikere faktisk at udvikle allergi, eller måske endda Rosacea, som er en rigtig ærgerlig og irriterende lidelse.

En tør hud skal plejes med nærende hudpleje produkter og kun renses meget nænsomt. Det betyder at du under ingen omstændigheder må skrubbe din hud, og faktisk helst bør undgå anvendelse af vand og sæbe. Brug i stedet en god rensecreme, gerne en lidt fed én af slagsen, og rens efter med en astringerende skin tonic eller tomer. Ingen af delene må indeholde alkohol.

Din hud vil være glad for en nærende olie serum som kan danne basis for en dagcreme fremstillet på naturlige ingredienser uden tilsætnings stoffer som kan fremkalde irritation, for eksempel parfume og allergener. Og i weekenden kan du med fordel forkæle huden med en fugtgivende ansigtsmaske.

Du kan finde alle hudpleje produkter til tør hud på sephora.dk.

Lukket for kommentarer.