Er hypnose noget for mig?

Hypnose er for dig, som ønsker at ændre på nogle grundlæggende negative og uhensigtsmæssige adfærds- og tanke mønstre – og som er villig til at gøre det stykke arbejde samt underlægge dig de procedurer, det kræver. Opsøger du for eksempel en hypnotisør med henblik på at få hjælp til et rygestop, skal du virkelig ønske at gennemføre dette rygestop – du skal være 100% indstillet på, og have et oprigtigt ønske om, at holde op med at ryge.

Et hypnose forløb vil forstærke dette ønske og bekræfte din underbevidsthed i, at du gør det rigtige. Dit indre belønnings system vil blive omkalibreret, således at du vil føle velvære ved at undlade at ryge, og ikke have et ønske om at begynde igen. Det kræver dog, at du er med på legen. Hypnose har i bedste fald kun ringe effekt, hvis du går halvhjertet ind i projektet.

Hypnose er et rigtig godt supplement til dit eget arbejde med selvudvikling, og kan være med til at sætte fart og effekt på processen. Når hypnotisøren ”skyder genvej” til din underbevidsthed, og derved påvirker forandrings processen inde fra, vil du hurtigere kunne mærke store fremskridt. Dette er i sig selv en kæmpe motivation for at fortsætte det gode arbejde, uanset om målet er et rygestop, et varigt vægttab, bedre selvværd eller at komme over angst, fobi eller stress.

Hvor finder jeg den bedste hypnotisør?

Når du står for at skulle vælge din hypnotisør, er det vigtigt at du vælger en professionel terapeut som er uddannet i at udføre hypnoterapi. Dernæst bør du vælge en behandler, som du kan have tillid til som person. Ellers bliver det svært at opnå den trance tilstand, som er nødvendig for at hypnosen skal have den tilsigtede effekt.

Du kan læse mere om hypnose og terapi på https://aagaard-psykoterapi.dk/ 

Lukket for kommentarer.