Lækker mad til festen med Chili Con Carne

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Blandt de retter fra det store udland, som har vundet popularitet i de danske køkkener, er den velsmagende mexikanske specialitet Chili Con Carne – og i det følgende vil vi gennemgå fordelene ved denne enkle og billige ret.

Chili Con Carne – den sikre vej til succes ved festlige lejligheder

Skal din teenager holde fødselsdag for vennerne, eller skal du selv holde housewarming eller lignende fest, hvor der kommer mange gæster, er det ikke sikkert, at du har mod på at stille med den store forkromede treretters menu. Men mindre kan så sandelig også gøre det. Med Chili Con Carne har du en ret, som de fleste kan lide, som er sund og nærende, og som mætter helt fantastisk. Chili Con Carne kan indtages, uden at man behøver at sidde ved et bord, da retten ikke kræver kniv og gaffel. Og du behøver ikke at bekymre dig om tilbehør – hvis du ikke har tid til at koge ris eller lave kartoffelmos, kan du vælge at servere din Chili Con Carne med taco skaller og en klat creme fraiche.

Når du laver Chili Con Carne, kan du vælge selv at variere styrken på retten ved at tilsætte chili i varierende mængder. Du kan selv bestemme, om du vil benytte tørret chili, chili i pulver form, friske chili pebre, eller måske en færdiglavet chili pasta. Nogle mennesker tilsætter også hvidløg og andre krydderier – for eksempel koriander – til deres Chili Con Carne, og giver dermed retten et personligt touch. Pas blot på, at din Chili Con Carne ikke bliver alt for stærk for de sarte, danske smagsløg!

Til Chili Con Carne skal du bruge følgende ingredienser: Hakket oksekød (8 – 12% fedt), løg, hakkede tomater på dåse, hvide bønner i tomat sauce på dåse (også kaldet baked beans), kidney bønner på dåse, koncentreret tomat puré og chili. Du kan se den grundlæggende opskrift og fremgangsmåde samt få yderligere inspiration til Chili Con Carne på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/10355/chili-con-carne 

Lukket for kommentarer.